Kérdése van? Telefonáljon most: +36 20 995 2160

EDÉNYBOLT


×
 x 

A kosár üres
KosárA kosár üres

TERMÉKEINK KÖZÜL

Vásárlói tájékoztató

Vásárlói tájékoztató

Általános szerződési feltételek

A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Általános Felhasználási FeltételekÁFF. vagy Dokumentum.) Molnár Sándor ev. Adószámo: 61968224-2-43. Postai cím: 1191 Bp. Dobó Katica u. 15. 5/17. Nyilvántartási szám: 2964908. Nyilvántartásba vevő szerv: Budapest Főváros Kormányhivatala, XIX. Kerületi Hivatala.Tel:06209952160 Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a továbbiakban: Üzemeltető vagy Molnár Sándor ev.) által üzemeltetett www.edenybolt.hu oldalon elérhető szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (a továbbiakban: Ügyfél vagy Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

mint az edenybolt.hu online kereskedelmi portál üzemeltetője fenntartja jogát a jelen Általános Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a jelen ÁFF módosításának elfogadását jelenti.

A termékleírásokban megadott űrtartalmak minden esetben bruttó űrtartalmak, azaz az edényeket színültig töltve értendők. Mivel az általunk forgalmazott edények űrtartalma nem hitelesített, a megadotthoz képest kis mértékű eltérés elfogadható.

Szállítási feltételek:


Csomagjainkat a Fáma futárszolgálat szállítja házhoz.

Utánvétes csomag esetén a megrendelt termékeket 2-5 munkanapon belül szállítjuk házhoz.

Előre utalás esetén a szállítási idő a megrendelt termék(ek) + a szállítási díj ellenértékének a számlánkra való beérkezése napjától számított 2-5 munkanap.
Szezonális áruk szállítási ideje szezonon kívül a fentieknél hosszabb is lehet.

Személyes átvétel.

Budapesten az alábbi két helyszínen van lehetőség személyes átvételre:

Jozyzoo állateledel bolt: 1188 Bp. nemes u. 47. Nyitva tartás: h-p-ig 8-19, szo 8-13 óráig, vasárnap zárva . Szállítási idő 1-2 munkanap.

Jozyzoo állateledel bolt: 1188 Bp. Balassa B. u. 2-10. Nyitva tartás: k - p-ig, 7 – 14, szombaton 8-14 óráig, vasárnap zárva . Szállítási idő 1-2 munkanap.

A megrendelés leadásánál a "szállítási módok" - nál válassza az önnek megfelelő üzletet. Amint rendelkezésre áll a megrendelt termék a megrendelésnél megadott email címre küldünk értesítést arról, hogy mikortól vehető át a megrendelt termék. Személyes átvétel esetén szállítási díjat nem számolunk fel. Fizetni az üzletben készpénzzel, vagy előre utalással lehet.

Pick Pack ponti átvétel

Csomagját kérheti országosan több mint 700 átvételi pontra. Szállítási idő 2-7 munkanap. Fizetni a választott átvételi ponton átvételkor kell készpénzben, vagy egyes átvételi pontokon bankkártyával is lehet. CSAK 0-20 KG-IG ILLETVE 60 cm X 60 cm X 60 cm MÉRETIG. Amennyiben a csomag túl nagy, vagy túl nehéz a Pick Pack ponti átvételhez, ennek tényéről, valamint az adott esetben elérhető szállítási és átvételi módokról email-ben, vagy telefonon értesítjük a vásárlót. Ebben az esetben ha másik szállítási mód nem felel meg, a vásárló elállhat a szerződéstől.

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldo szolgálata egy költség- és idohatékony megoldást kínál az interneten vásárlóknak, mellyel partnereinknél leadott rendeléseiket egyszeruen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem elott tartva vehetik át 240 település több mint 700 átvételi pontján, nyitvatartási ido alatt. 

A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket – elobbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a fobb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport területén –, hétfotol vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá a MOL, OMV, Avanti és Avia töltoállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedoknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. 2013 osze óta szintén átvevopontokkal rendelkezo partnereink a Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai. Üzleteik révén a Pick Pack Pont minoségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élo vásárlók is igénybe vehetik. 

A csomagok kiszállítási helyre érkezésérol emailben, illetve sms-ben (a webáruház szerzodésétol függoen) küldünk értesítot, melynek megérkezése után a küldemény átvételére – egy választott idopontban – 5 nap áll rendelkezésükre. Amennyiben 5 nap alatt nem tudja átvenni a küldeményt, további 5 nap hosszabbítás kérheto a Pick Pack Pont Vevoszolgálaton.

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszeruen szívesebben gazdálkodnának saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását. 

Pontos nyitvatartási idoket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe veheto fizetési módok) a Boltkereso alkalmazásban érhetik el.

Küldeményeik állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhetoCsomagkereso alkalmazás felületén szerezhetnek folyamatosan frissülo információkat.


Szállítási díj előre utalás esetén csomagonként: 990Ft ( 10000 forint feletti rendelés esetén ingyenes ).

Szállítási díj utánvétes fizetés esetén csomagonként: 1600Ft ( 20000 forint feletti rendelés esetén ingyenes ).

Szállítási díj Pick Pack ponti átvétel esetén csomagonként: 990Ft ( 10000 forint feletti rendelés esetén ingyenes ).

Amennyiben a megrendelt termék(ek) tömege ( max.40kg ) és/vagy terjedelme (leghosszabb kiterjedésbeli mérete 2000mm, illetve a három kiterjedésbeli mérete /h+sz+m/ max. 3000mm ) meghaladja a megengedett legnagyobb mértéket, a megrendelt termékek kettő vagy több csomagban kerülnek feladásra. Ebben az esetben a szállítási díjat csomagonként kell megfizetni. Erről a megrendelőt e-mailben tájékoztatjuk.

Fizetés:

előre utalással: a megrendelt termék(ek) ellenértékét + a szállítási díjat a 10401024-50526655-57561008 K&H Bank bankszámlaszámra. Kedvezményezett: Molnár Sándor ev. FONTOS! A közleménybe kérem írja be a megrendelés sorszámát, hogy be tudjuk azonosítani a beérkezett összeget.

utánvéttel: a megrendelt áru átvételekor kell fizetni az áru ellenértékét + a szállítási díjat

Kérjük, hogy a megrendelésnél feltétlenül adjon meg telefonszámot ( amin munkaidőben elérhető ), hogy ha a megrendelésével kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, el tudjuk érni önt.

Kérjük, hogy a megrendelésnél olyan (PONTOS!) szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben ( 8-17 óráig ) ott tartózkodik valaki aki átveszi a csomagot (pl: munkahely). Abban az esetben, ha az első kézbesítési kísérlet nem sikerül, a csomagokat a futárszplgálat még kétszer megkísérli kikézbesíteni.

Garanciák:

visszavásárlási garancia ( előzetes egyeztetés után )


Az áruházban található összes termékre 15 napos visszavásárlási garanciát adunk. Ez esetben az átvétel napjától számított 15 napon belül indoklás nélkül visszaküldhető a termék(ek) ( kizárólag nem használt, eredeti, sértetlen, gyári csomagolású termékeket  veszünk vissza ). Ez esetben a vissza juttatás költsége a vásárlót terheli.

meghibásodás esetén ( előzetes egyeztetés után )


Minden olyan termékre ami nem jótállásköteles fél év szavatosságot vállalunk. Amennyiben a termék(ek) használatba vételekor bármilyen műszaki, vagy minőségi, a termék használatát negatív módon befolyásoló probléma merül fel, azt mindkét fél számára kielégítő módon orvosoljuk ( javítás, csere, visszavásárlás, az áruért fizetett összeg az érték csökkenés mértékéig történő visszafizetése stb. ). Visszavásárlás és csere esetén a visszajuttatás költségét átvállaljuk ( ez a költség nem haladhatja meg az eladó által a vásárlótól kért szállítási díj összegét ). FIGYELEM! "CÍMZETT FIZETI"-VEL FELADOTT CSOMAGOT NEM VESZÜNK ÁT! A termék visszajuttatásának módját telefonon  tudjuk egyeztetni. Kérjük hívja a 36209952160-as számot.

Egyes termékekre a fentiektől eltérő, egyedi garancia, illetve jótállás vonatkozhat. Ezt a termék leírásában minden esetben feltüntetjük.
Árak:

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során, a megrendelés véglegesítése előtt, valamint fenti vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba, vagy hiányosság lép fel a termékeknél, vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.


Kérjük, ha bármilyen kérdése észrevétele vagy panasza van írja meg nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy hívja a +36209952160-as számot ( esetenként az emailekre azok nagy száma miatt és a rendelkezésre álló kevés idő miatt csak több nap csúszással tudunk válaszolni ).

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletek itt